Golvläggning

Golvläggning

Om det är dags att byta matta i hallen eller köket, om parketten i vardagsrummet blivit slitet eller du ska renovera ditt badrum i Sälen med omnejd kan vi bistå dig med professionell golvläggning. Vi utför alla typer av golvläggning åt både privatpersoner, företag och hotell, även i våtrumsutrymmen. Självklart använder vi oss endast av material av högsta kvalitet för en bra hållfasthet och en lång livslängd. När du ska lägga klinker, parkett eller plastmatta kan du kontakta oss på Stens Golv i Malung som har medarbetare med våtrumsbehörighet som är specialister på golvläggning.

 

Anlita oss för din badrumsrenovering i Malung

Stens Golv i Malung är ett byggföretag som utför tjänster som golvläggning, plattsättning och även åtar oss uppdrag som badrumsrenovering i Sälen med omnejd. Våra hantverkare är yrkesutbildade med många års erfarenhet inom branschen. De innehar också nödvändiga certifieringar för sina olika yrkesområden så att de har behörighet att utföra arbeten i våtrumsutrymmen. Vi samarbetar med ett flertal olika företag vilket gör att när du anlitar oss för dina projekt kan vi erbjuda dig en helhetslösning. Då kan du vara trygg med att arbetet utförs korrekt och med ett tillfredställande resultat. 


Fler tjänster vi utför

Boka ett kostnadsfritt möte för konsultation!

Om du planerar att utföra en badrumsrenovering i Sälen kan du här boka ett kostnadsfritt hembesök, vi kommer då och inspekterar ditt badrum, bidrar med inspiration, konsultation för att sedan överlämna en offert.