Välkommen till Stens Golv i Malung

Välkommen till Stens Golv i Malung

När du vill vara trygg med att din badrumsrenovering i Malung eller Sälen utförs korrekt och säkert är det oss du ska vända dig till. Vi utför arbetet enligt branschregler.

Stens Golv i Malung AB har under många år tillhandahållit tjänster som golvläggning, plattsättning och badrumsrenovering i Sälen och Malung. Våra kunder är främst privatpersoner och företag men vi utför även uppdrag åt hotell och fjällstugebyar.

Våra hantverkare är yrkesutbildade och har lång erfarenhet inom branschen vilket betyder att vi även kan åta oss mer avancerade uppdrag där det krävs flexibla och kreativa lösningar. Alla våra hantverkare har våtrumsbehörighet vilket innebär att vi utför säkra arbeten utifrån gällande branschregler i badrum och kök.

 

Anlita oss för din totalentreprenad

När du vill få professionell hjälp med golvläggning, plattsättning eller badrumsrenovering i Malung och Sälen kan du kontakta oss för att boka ett personligt möte. Då vi samarbetar med behöriga hantverkare inom flera arbetsområden som exempelvis VVS och el kan vi åta oss totalentreprenaden för ditt projekt.


Tjänster på Badrumsrenovering Sälen

Boka ett kostnadsfritt möte för konsultation!

Om du planerar att utföra en badrumsrenovering i Sälen kan du här boka ett kostnadsfritt hembesök, vi kommer då och inspekterar ditt badrum, bidrar med inspiration, konsultation för att sedan överlämna en offert.

Boka ett kostnadsfritt möte för konsultation!

Boka hembesök