Kakel & klinker

Kakel & klinker

Att sätta kakel och klinker i badrum, kök och andra våtrumsutrymmen ger inte bara utrymmet en exklusivare touch utan är också praktiskt då det är enkelt att hålla kliniskt rent. Om du ska sätta kakel och klinker i ditt badrum i Sälen bör du anlita ett professionellt byggföretag som har medarbetare som är yrkesutbildade och innehar våtrumsbehörighet. När du planerar att genomföra en badrumsrenovering i Malung kan du kontakta oss på Stens Golv i Malung som är specialister på kakel och klinker. Vi kan bistå dig genom hela ditt projekt, från planering och inköp av kakel och klinker till utförandet.

 

Anlita oss för din badrumsrenovering i Sälen

Stens Golv i Malung AB har under många år utfört badrumsrenovering i Sälen åt privatpersoner, företag, hotellkedjor och fjällstugebyar. Våra duktiga medarbetare är yrkesutbildade och innehar den behörig som krävs för att utföra säkra arbeten i våtrumsutrymmen. Då vi samarbetar med andra behöriga hantverkare som rörmokare, elektriker och målare kan vi åta oss totalentreprenaden för ditt våtrumsprojekt. Det innebär att vi ansvarar för att arbetet utförs enligt gällande branschregler och med högsta kvalitet. 


Fler tjänster vi utför

Boka ett kostnadsfritt möte för konsultation!

Om du planerar att utföra en badrumsrenovering i Sälen kan du här boka ett kostnadsfritt hembesök, vi kommer då och inspekterar ditt badrum, bidrar med inspiration, konsultation för att sedan överlämna en offert.