Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Ett badrum i Sälen behöver renoveras vart 20-25:e år om det inte innan dess har inträffat något som har lett till fuktskador. Många väljer dock att utföra en badrumsrenovering i Sälen eller sin lokala ort oftare så att de alltid har ett modernt och funktionellt badrum som bidrar till en ökad hemtrivsel.

 

Om du planerar att renovera badrum kan du kontakta oss på Stens Golv i Malung som är specialister på badrumsrenoveringar. Vi kan erbjuda dig en helhetslösning där våra kreativa medarbetare kan bistå med inspiration, konsultation och även hjälpa dig med allt från planering och inköp till utförandet efter att du fyllt i kontaktformuläret.

 

Vi kan hjälpa dig med din badrumsrenovering i Sälen

Stens Golv i Malung har ett samarbete med ett flertal företag i Sälen vilket innebär att vi kan åta oss totalentreprenaden för din badrumsrenovering i Sälen med omnejd. Du överlåter då allt ansvar för ditt projekt till oss vilket innebär att vi ser till att endast behöriga hantverkare utför arbetet enligt gällande branschregler, med rätt material och med högsta kvalitet. Det gör att du slipper ha flera olika kontaktpersoner och istället bara har en kontaktperson som löpande uppdaterar dig om projektets status. 


Fler tjänster vi utför

Boka ett kostnadsfritt möte för konsultation!

Om du planerar att utföra en badrumsrenovering i Sälen kan du här boka ett kostnadsfritt hembesök, vi kommer då och inspekterar ditt badrum, bidrar med inspiration, konsultation för att sedan överlämna en offert.